Optimizare SEO, SEM, CRO, si promovare site-uri web

Promovarea online a unei afaceri difera de la caz la caz!

Asa cum fiintele umane sunt diferite una de cealalta, aceeasi analogie poate fi facuta si in cazul business-urilor pe care le conducem. Este mai mult decat evident ca un cabinet de avocatura nu poate fi promovat in mediul online la fel cum am promova un magazin ce comercializeaza anvelope de iarna. Fiecare companie comercializeaza o serie de servicii sau produse specifice target-ului de clienti careia se adreseaza.

Foarte important este ca un website reprezinta mai mult decat o carte de vizita online a business-ului. O pagina web poate reprezenta atat catalogul de prezentare al produselor sau serviciilor cat si agentul de vanzari sau serviciul de support pentru clienti. O strategie de promovare online ce se poate cataloga drept creativa, eficienta si corect implementata poate genera vanzari cu pana la 300% mai mari.

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)

Optimizarea Continutului Site-ului Web

Printre obiectivele urmarite de optimizarea SEO se numara si imbunatatirea efectiva a website-ului pentru o indexare mai rapida si mai eficienta a paginilor de catre motoarele de cautare. Procesul incepe cu analiza atenta a cuvintelor cheie alese iar in cazul in care acestea sunt selectate potrivit se continua cu verificarea si optimizarea continutului (reconstructia acestuia are ca scop densitatea optima de cuvinte cheie targetate). Foarte important este si faptul ca textul trebuie sa prezinte cat se poate de clar si concis produsele sau serviciile puse spre comercializare viitorilor clienti.

Optimizarea Structurii Logice a Website-ului

Vi s-a intamplat vreodata sa va fie mai usor sa navigati pe unele site-uri decat pe altele? Dar sa nu gasiti sau sa gasiti foarte greu informatiile cautate? Toti acesti factori sunt influentati de aranjarea in pagina a elementelor ce formeaza website-ul. Vizitatorul va dori intotdeauna sa gaseasca rapid si usor toate informatiile cautate, paginile cu produse, servicii, preturi, etc. Este foarte important, de asemenea, sa oferim vizitatorului sansa de a se transforma in client! Un sistem prin care sa poata comanda rapid, unul prin care sa poata plati online cat se poate de sigur, etc. este absolut necesar. In acelasi timp, sa nu uitam ca trebuie tinut cont si de optimizarea codului sursa sau a altor elemente precum titluri, imagini, descrieri sau chiar informatii meta.

Optimizarea Design-ului Web

Ati achizitiona servicii, orice tip de servicii, de pe un site care nu arata si nu functioneaza profesional? Noi cu siguranta nu. Imaginea online a unei companii este deosebit de importanta pentru ca trebuie sa se afle in armonie cu mesajul pe care dorim sa il transmitem in mediul online. In cazul in care se doreste acest lucru, putem efectua redesign-uri complete ale site-urilor sau chiar reconstructii de la nivelul 0.

Mai multe vanzari

Optimizarea Ratei de Conversie

In cazul in care in loc de o comanda la fiecare 100 de vizitatori pe zi ati reusi sa obtineti cate 3 comenzi zilnic, cu cat ar creste vanzarile lunare? Va spunem noi: cu 300%! La asta se rezuma optimizarea ratei de conversie a unui website – la transformarea vizitatorilor in clienti. Pentru a-si atinge acest scop website-ul trebuie sa aiba parte de continut optimizat, sa ofere informatii clare si succinte in ceea ce priveste oferta, etc. Vizitatorul trebuie sa aiba posibilitatea de a va contacta oricand in cel mai simplu si mai accesibil mod cu putinta!

Campanii Google AdWords

Compania noastra ofera si servicii de administrare a campaniilor Google AdWords. Probabil s-a intamplat de multe ori sa observati costuri ridicate in ceea ce priveste acest tip de campanii fara nici un fel de rezultat palpabil. Acest lucru s-a datorat, cel mai probabil, cuvintelor cheie folosite sau a unor setari configurate in mod incorect. Putem analiza si optimiza nevoile si cerintele dvs., campaniile PPC, etc. pentru o rata de conversie mai mare cu buget lunar mai mic. Recomandam folosirea reclamelor AdWords pentru un anumit termen, pentru a imbunatati numarul de vanzari dintr-o anumita perioada. Aceste campanii de promovare online pot fi mixate atat cu promovarea organica sau cu optimizarea SEO.

Email Marketing

Recomandam cu tarie sa va aflati in permanenta legatura atat cu clientii dvs. cat si cu vizitatorii ce va acceseaza website-ul prin toate mijloacele posibile. Varianta intitulata “newsletter” este recunoscuta drept una dintre cele mai eficiente metode de marketing online intrucat informatiile legate de noile oferte, produse sau servicii pot fi comunicate mult mai rapid decat prin intermediul altor cai. Ne ocupam atat cu administrarea listelor de email, cat si cu realizarea de template-uri, compunerea mesajelor, trimiterea acestora, sau chiar urmarirea si analiza atenta a campaniilor dvs. de email marketing.

Promovare site

Link Building

Se spune ca daca nu esti in prima pagina de Google nu poti vinde. Pentru a ajunge acolo, in afara de lucrarile de optimizare SEO este nevoie si de o promovare web pusa la punct in adevaratul sens al cuvantului. Inca de la inceputurile sale, Google s-a bazat pe doua principii clare: continut original, de calitate superioara, si link-uri spre website. Printre serviciile noastre de promovare site se numara si analiza cuvintelor cheie, a concurentei acestora, obtinerea de link-uri superioare din punct de vedere calitativ prin redactarea de articole profesionale, realizarea de bloguri, publicarea comunicatelor online, comentarii, anunturi online, discutii pe forumuri, etc.

Social Media Marketing

Prezenta online prin intermediul retelele de socializare este obligatorie atat pentru mentinerea legaturii directe cu clientii prin intermediul Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Google+, etc. cat si pentru dezvoltarea virala a portofoliului de clienti si chiar si pentru SEO! Atat link-urile cat si informatiile publicate prin intermediul acestor canale de informare ajuta la o indexare mai buna, rapida si eficienta, fiind un lucru stiut ca Google considera acest factor drept un important indicator al calitatii site-ului.

PRETURI DE LA 100 EUR / LUNA
Incepe acum!
*analiza si consultanta sunt oferite in regim gratuit.

Monitorizarea si Analiza Campaniilor
Folosim o serie de unelte de analiza si implementare a strategiilor de promovare web ce ne permite corectarea rezultatelor si ajustarea campaniilor in timp real pentru cele mai bune rezultate.

Rapoare si Explicatii
In fiecare luna vom oferi atat un raport detaliat ce va include toate lucrarile de optimizare SEO desfasurate in respectiva perioada, cat si planul campaniei pentru luna ce urmeaza. Rezultatele vor fi, de asemenea, verificate, asa cum si ajustarile necesare vor fi realizate tot de catre noi. In cazul in care exista intrebari, nelamuriri sau alte neclaritati, va invitam sa folositi cu incredere datele de contact afisate in partea de sus-dreapta a site-ului.